Skip to main content Skip to search

Osnivanje preduzetnika

Osnivanje preduzetnika u APRu sa potrebnom dokumentacijom za najkrace vreme. Nudimo uslugu savetovanja pre otvaranja preduzetnicke radnje.

Budući preduzetnici!

Pružamo usluge registracije novih preduzetničkih agencija (radnji), računajući celokupan proces saveta i registracije koji počinje od obaveza u Agenciji za privredne registre, preko otvaranja računa u banci, evidencije u Upravi javnih prihoda, Poreskoj upravi i Centralnom registru obaveznog osiguranja.

Takođe, naša usluga uključuje i poresko savetovanje za osnivanje preduzetnika u smislu pružanja saveta o najboljem obliku pravnog organizovanja poslovne aktivnosti sa stanovišta poreskih propisa, tako da osnivač izabere onaj oblik organizovanja koji će mu omogućiti najpovoljniji oblik oporezivanja. 

Ukoliko se odlučite da poslovne knjige vodite prema dvojnom knjigovodstvu, možemo pomoći sa savetima i našom uslugom vođenja poslovnih knjiga.

Jedinstvena cena usluge osnivanja preduzetničkih agencija je od 7.500,00 RSD.

Od 01.10.2018. preduzetnici ne moraju imati pečat u poslovanju.

Od 2018. godine preduzetnici se mogu registrovati i elektronskim putem.

Klijentima se daju i upustva za dobijanje / kupovinu kvalifikovanog elektronskog setifikata, koji je potrebno da preduzetnik poseduje radi upotrebe elektronskih servisa Poreske uprave i Agencije za privredne registre.

Naši klijenti su sa teritorije cele Srbije, ako želite knjigovodstvene usluge za mikro i mala preduzeca  bez dolaska u Beograd, u mogućnosti smo da vam pružimo ovu uslugu.

Za dodatne informacije, možete poslati mejl na office@adviser.rs ili nas pozvati na sledeće brojeve telefona: 011/4064-035 i 060/7300-116.